Lezing chiropractie/ info bijeenkomst

Ons doel is om uw lichaam sterk te maken en te houden, op de lange termijn, vrij van klachten. Om dit te bereiken, is het belangrijk om te weten wat er gebeurt bij klachten, ten tijde van behandeling en wat u moet weten als u op lange termijn van een functioneel lichaam wilt genieten. U hoort wat chiropractie is en wat het voor u kan betekenen, wat u van ons kunt verwachten, wat u zelf kunt doen om uw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen en hoe u de best mogelijke resultaten kunt verkrijgen met de meest langdurende werking. De andere reden dat we dit doen is dat vanwege de drukte we geen grote gaten in onze agenda hebben. Door het op deze manier te doen, kunnen we ervoor zorgen dat mensen op korte termijn terecht kunnen.

Dit is voor U het belangrijkste consult.

De lezing is opgezet voor onze cliënten bij aanvang (voor het eerste consult), maar is ook zeker geopend voor andere mensen en/of familieden. Op deze manier weet u ook of onze werkwijze u aanstaat. Bovenal vinden mensen het altijd zeer interessant! Dus loopt iemand in uw omgeving ook te sukkelen, neem deze dan persoon dan zeker mee. 


Omdat het niet mogelijk is om alles uit te leggen tijdens de behandelingen en omdat het voor ons belangrijk is dat mensen snel terecht kunnen, geven wij de extra informatie in groepsverband. Op deze manier kunnen wij ons tijdens het werk voornamelijk focussen op het behandelen van mensen in een effeciëntere tijdsindeling. Dit zorgt ervoor dat we meer mensen kunnen helpen voor behandeling en de wachttijden blijven op deze manier kort. Uit ervaring weten wij dat mensen die deze lezing bijwonen, sneller herstellen. Tijdens deze informatieverstrekking is er genoeg tijd om rustig vragen te stellen. Er worden geen persoonlijke dingen besproken. Dit gebeurt 1 op 1 in het eerste consult.
 

Elke dinsdag om 20.00 uur en elke vrijdag om 09:30 uur.

Duur van de lezing: 45 min. (uitloop mogelijk).


Deze lezing is toegankelijk voor iedereen en is GRATIS. Opgave is wel prettig i.v.m. de beperkte ruimte zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Bovendien kunnen we u dan bereiken met de mededeling van uitval van de lezing als het een keer voorkomt dat de lezing uitvalt.

 

Zou u ook een keertje willen dat wij komen spreken bij  u in de praktijk, bedrijf, vereniging, en/of andere locatie, dan doen wij dat graag. Neem in dat geval contact op met Nancy Schilder, email: nancy@praktijkchiropractievolendam.nl

afbeelding van Lezing chiropractie/ info bijeenkomst