Agenda

Gratis informatief consult/lezing

Dit is voor U het meest belangrijke consult als u wilt starten met Chiropractie.

Ons doel is om uw lichaam sterk te maken en te houden, op de lange termijn, vrij van klachten. Om dit te bereiken is het belangrijk om te weten wat er gebeurd bij klachten, ten tijde van behandeling, en wat u moet weten wilt u op lange termijn van een functioneel lichaam wilt genieten. U hoort wat chiropractie is, en wat het voor u kan betekenen. Wat u van ons kunt verwachten. Wat u zelf kunt doen om uw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen en hoe u de best mogelijke resultaten kunt verkrijgen met de meest langdurende werking.

De lezing is opgezet voor onze cliënten bij aanvang (voor het eerste consult), maar is ook zeker geopend voor andere mensen en/of familieden. Op deze manier weet u ook of onze werkwijze u aanstaat.

Omdat het niet mogelijk is om alles uit te leggen tijdens de behandelingen, geven wij de extra informatie in groepsverband. Op deze manier kunnen wij ons tijdens het werk voornamelijk focussen op het behandelen van mensen in een effeciëntere tijdsindeling wat er voor zorgt dat we meer mensen kunnen helpen voor behandeling en de wachttijden kort blijven. Uit ervaring weten wij dat mensen die deze lezing bijwonen, sneller herstellen. Tijdens deze informatie verstrekking is er genoeg tijd om rustig vragen te stellen. Er worden geen persoonlijke dingen besproken. Dit gebeurd 1 op 1 in het eerste consult.

Elke maandag om 14.00 uur en dinsdag om 20.00 uur.

Duur van de lezing: 30-45 min. (uitloop mogelijk).

Deze lezing is open voor iedereen en is GRATIS. Opgave is wel prettig (en vereist in Volendam i.v.m. de beperkte ruimte) zodat wij weten hoeveel mensen er komen en indien het een keer voorkomt dat de lezing uitvalt, dan kunnen we u bereiken met de mededeling van uitval van de lezing.

Zou u ook een keertje willen dat wij komen spreken bij u in de praktijk, bedrijf, vereniging, en/of andere locatie. Dan doen wij dat graag. Neem dan contact op met Nancy Schilder, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie : Praktijk Chiropractie Volendam
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug