Tarieven

Volwassenen

Eerste consult 78,00

Vervolg consult 55,00

Stuitligging behandeling 90,00

Per 01-01-2019 zullen de prijzen verhoogd worden naar respectievelijk 80,00 euro en 56 euro.

 

Kinderen t/m 10 jaar

Eerste consult 66,00

Vervolg consult 45,00

Per 01-01-2019 zullen de prijzen verhoogd worden naar respectievelijk 68,00 euro en 46 euro.

 

Het eerste consult

Voor de hoogst mogelijke kwalitatieve zorg en best mogelijke resultaten bestaat het eerste consult uit verschillende delen.

1. Een informatief consult in groepsverband. Dit is het meest belangrijke consult voor u als client. GRATIS. Voor meer info klik hier.

2. Intake en uitgebreid onderzoek.

3. Bij volwassenen vanaf 25 jaar wordt, indien er geen beeldmateriaal aanwezig is van de laatste 2 jaar, een iDXA botscan gedaan. Deze scan geeft de structuur weer van de gehele wervelkolom van schedel t/m bekken en bevat tevens een osteoporose onderzoek. Voor meer info klik hier.

4. Uitleg van alle bevindingen, prognose stelling, behandelplan advies.

 

Verdere tarieven:

Kosten iDXA meting bij eerste onderzoek nieuwe patiënt: 85,00 euro (dit is inclusief osteoporose meting van lage rug en beide heupen).

Kosten iDXA osteoporose meting vanaf 50 jaar nieuwe patiënt: 60,00 euro (gouden standaard meting lage rug en beide heupen). Dit zijn de kosten van de basisscans. Extra scans kunnen gedaan worden tegen een meerprijs.

Kosten vetpercentage meting (optioneel): 47,50 euro

Vergoedingen

Voor vergoedingen van alle verzekeringen in 2019 klik hier

 

Zorgkosten teruggaaf belastingdienst

Onder bepaalde voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor een zorgkosten teruggaaf bij de belastingdienst. Voor meer info op onze andere website klik hier.

Niet nakomen van afspraken

Bij het niet nakomen van vervolgafspraken of afzeggingen binnen 24 uur worden er kosten in rekening gebracht van 35 euro.

Gratis check up voor uw baby

Bij het insturen van uw geboortekaartje (binnen 3 weken na de geboorte) krijgt u een waardebon opgestuurd voor een gratis onderzoek van de pasgeborene!

U heeft geen verwijsbrief nodig.