Onze visie en doel

Visie 
Ons doel is het verminderen van klachten en verbetering van gezondheid van binnenuit. Dit wordt op een natuurlijke manier gedaan, via onze handen. Advies over de driehoek van gezondheid wordt meegenomen in onze visie en uitleg. 1) Biomechanisch werken wij aan een optimale functie van de wervelkolom en zenuwstelsel. 2). Chemisch zijn de vitamine en mineralen en andere voedingsstoffen belangrijk voor een goede opbouw van onze cellen. Toxische stoffen breken cellen af of tasten ze aan, waardoor er afbraak ontstaat of kunnen zorgen voor interruptie van processen. 3). Emotioneel goed in je vel zitten is de laatste belangrijke factor voor het goed functioneren van een lichaam. Onderliggende onderdrukte emoties nemen energie van het lichaam wat anders gerbuikt wordt voor constant herstel van het lichaam of vernieuwen van gezonde cellen. Dit zorgt voor een zwakker gestel. Deze 3 samen zorgen voor een optimaal functionerend lichaam. Op deze manier gebruiken we het herstellend vermogen van het eigen lichaam, zonder toediening van medicijnen of gebruik van operaties.  

 

 

The Power that Made the body,

Heals the Body!

afbeelding van Onze visie en doel

Doel
Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een goede gezondheid te geven. Niet alleen op het vlak van de wervelkolom en andere gewrichten, maar ook in het zenuwstelsel en functioneren van het gehele lichaam. Op deze manier kunt u ook nog op oudere leeftijd van uw lichaam genieten.


Door een pijnvrij en/of klachtenvrij leven krijgt negativeit minder een kans, waardoor de maatschappij een mooiere en betere maatschappij zou zijn. Hopelijk krijgen we dan ook met z'n allen de kosten van de gezondheidszorg omlaag en zal het natuurlijke genezen van binnenuit een normalere zaak worden. Dit is de basis voor de kleine wondertjes van zelfgenezing.