Tarieven iDXA

Deze scan is verplaatst vanuit onze collega praktijk in Purmerend naar ons. Als oud mede-eigenaar van deze scan, zijn de scans allemaal bewaard gebleven. Heeft u een herscan nodig, dan is vergelijkingsmateriaal dus gewoon aanwezig. 

 

Voor nieuwe patiënten zal een basisscan gedaan worden van:

Gehele wervelkolom en osteoporose meting van de lage rug en beide heupen indien er geen beeldmateriaal van de rug is van de laatste 2 jaar.  

Kosten € 85,00    

 

Is deze scan verplicht?

Nee uiteraard niet, maar als u naar de tandarts gaat is het belangrijk dat deze een goed inzicht heeft over de status van uw gebit. Hetzelfde geldt voor uw chiropractor en de status van uw wervelkolom. Op deze manier kunnen we een betere prognose geven en is er een grotere veiligheid m.b.t. behandelingen.

 

Bent u geen patient bij ons, maar wilt u ook de scan doen en tevens een uitleg krijgen? Dan brengen we een extra chiropractisch consult in rekening ter waarde van 56 euro bovenop het normale scanbedrag. Deze kosten komen in aanmerking voor vergoeding vanuit uw aanvullende pakket. Wilt u deze extra kosten niet, dan krijgt u een uitgeprint rapport mee of via de post thuis gestuurd.

 

Gehele wervelkolom scan voor en zijkant € 60,00

 

Vetpercentage meting € 50,00.  

 

Osteoporose meting € 60,00

Wilt u meerdere scans, dan zijn combinatie kortingen soms mogelijk. Mail ons dan.

 

Alle bovenstaande scans kunnen online zelf ingeboekt worden. Klik dan hier. (Als u geen cliënt bent, en wel uitleg wilt, dan kunt u dit alleen telefonisch inboeken. Dit omdat we altijd proberen om de scan en uitleg samen te boeken voor u en we 2 aparte agenda's hiervoor hebben.)

 

Voor vergoedingen van de iDXA scan, vraag de verzekering. Dit is per verzekeraar verschillend. Het chiropractisch consult wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket.

 

Bent u werkgever en wilt u uw werknemers motiveren tot een gezonde levensstijl en zo uw ziekteverzuim verlagen? En wilt u daarbij meerdere scans afnemen? Mail ons dan voor een mooi aanbod.

Bent u Personal Trainer en wilt u een samenwerkingsverband om uw cliënten naar ons door te sturen? Dan gaan we graag even om de tafel zitten met u.

 

Wij hebben geen wachttijden

 

 

afbeelding van Tarieven iDXA

 

 

Geldig van 15 januari t/m 31 januari

 

 

 

afbeelding van Tarieven iDXA