Tarieven iDXA

Op 22 november zal deze scan naar onze locatie verhuizen. Hieperdepiep hoera! Daar ik van het begin mede-eigenaar ben geweest, zijn alle oude scans bewaard gebleven. Heeft u een vergelijking nodig, dan is dat dus geen probleem met eerder genomen scans op dit apparaat.

 

Voor nieuwe patiënten zal een basisscan gedaan worden van:

Gehele wervelkolom en osteoporose meting van de lage rug en beide heupen indien er geen beeldmateriaal van de rug is van de laatste 2 jaar.  

Kosten € 85,00    

 

Voor nieuwe patienten vanaf 50 jaar vindt een osteoporose meting plaats indien geen vorige DEXA metingen gedaan zijn, maar wel beeldmateriaal van de rug aanwezig is, gemaakt in de laatste 2 jaar:  

Kosten  € 60,00

 

Bent u geen patient bij ons, maar wilt u toch de scan doen en tevens een uitleg krijgen. Dan brengen we een extra chiropractisch consult in rekening ter waarde van 55 euro bovenop het normale scanbedrag. Wilt u deze extra kosten niet, dan kan dat ook, dan krijgt u een uitgeprint rapport mee of via de post thuis gestuurd.

 

Osteoporose meting los € 60,00

 

Vetpercentage meting los € 45,00. 

Voor de vetpercentage meting zijn er staffelkortingen van toepassing daar wij merken dat er soms behoefte is om de scans te herhalen, scans kado te geven of om deze aan werknemers aan te bieden als motivatie voor een goede gezondheid.

Voor wie is dit handig?

  • Voor sporters die in een trainigsprogramma zitten en hun vetpercentage willen volgen d.m.v. meerdere metingen over een periode van tijd.
  • Voor werkgevers die hun werknemers willen motiveren een gezond leven te leiden waardoor ziekteverzuim verlaagd wordt.
  • groepskorting als je met meerdere mensen komt.
  • Bent u Personal trainer en wilt u een samenwerkingsverband om uw clienten naar ons door te sturen? Dan kunt u ons mailen voor een aanbieding.
aantal vetpercentage metingen korting prijs p.scan totaal prijs
1-4 0 % 45,00 45,00
5-9 5 % 42,75 213,75
10-14 10 % 40,50 405,00
15-19 15 % 38,25 573,75
20+ 20 % 36,00 720,00

 

 

 

 

Voorwaarden voor een staffelkorting: het totaalbedrag wordt vooraf in ene betaald. De vervaldatum is 2 jaar. Geld wordt niet teruggestort bij niet gebruiken van het volledige aantal scans.

 

De vetpercentage en osteoporose metingen kunnen online zelf ingeboekt worden. Klik dan hier.

afbeelding van Tarieven iDXA

Voor de patienten die voor de scan komen, wordt geadviseerd om kleren zonder metaal aan te trekken (ook in ondergoed). Anders kan worden gevraagd om de desbetreffende kleren uit te trekken. Houd hier dus rekening mee!

 

Voor vergoedingen van de iDXA scan, vraag de verzekering. Dit is per verzekeraar verschillend. Het chiropractisch consult wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket.

 

Wij hebben geen wachttijden

 

 

 

 

De vetpercentage en osteoporose metingen kunnen online zelf ingeboekt worden. Klik dan hier.