Voor wie is de scan bedoeld?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn gezondheid en natuurlijk voor mensen die tot de risicogroep behoren. De scan is ook uitermate geschikt voor kinderen en jongvolwassenen en biedt specifieke voordelen aan professionele sporters en mensen die op dieet zijn.

 

Osteoporose scan: Deze meet de botdichtheid van het lichaam op een bepaald gebied. Diagnose van osteoporose verhoogt het risico op botbreuken. Op tijd erbij zijn, betekent dat u er nog op tijd wat aan kunt doen. Wilt u weten of dit voor u belangrijk is, check dit dan via onze osteoporose checklist.  Dan weet u dat het voor u belangrijk is om op korte termijn een afspraak te maken. 
Scan van de gehele wervelkolom; hierbij wordt de botkwaliteit bekeken van de wervelkolom en zullen er röntgenkwaliteit beelden gemaakt worden zonder bloot te staan aan straling wat hier normaal gesproken bij vrij komt.
BMI: geeft de vetdistributie weer door het gehele lichaam, met de bijbehorende vetpercentages per deel van het lichaam. Goed om te weten als je begint met sporten of als je aan het afvallen bent.

afbeelding van Voor wie is de scan bedoeld?