29-05-2019 ( 19:30:00 )

Deze lezing is verzet van woensdag 8 mei naar woensdag 29 mei!

Rug- en nekklachten kosten, onder andere door het grote ziekteverzuim, de maatschappij miljarden euro’s per jaar. Los van de kosten kunnen rugklachten een heel groot effect op je leven hebben. Werk, sport, je gezin, alles komt eronder te leiden. Er komt een soort van domino effect in je lichaam waardoor er vaak steeds meer andere klachten bij komen. Start je met lage rugklachten dan zie je vaak , als je lang genoeg wacht, dat klachten langs de wervelkolom naar boven lopen en misschien wel eindigen in hoofdpijn.

Ben je er eindelijk vanaf, dan komt het vaak weer terug. Of is de schade zo groot geworden dat er een hernia is ontstaan. Dit geeft aan dat er duidelijke schade is ontstaan in de wervelkolom. Maar waarom gebeurd dit toch? En wat gebeurd er in de rug als de wervelkolom niet goed functioneert. En zie je regelmatig al de link voorbij komen met darmklachten of andere weefsels in de buik en het bekken? Misschien heb je wel andere klachten maar weet je (nog) niet dat hier allemaal een link tussen zit.

Wil je meer weten waarom rugklachten ontstaan, steeds terugkomen en wat het effect is van een slecht functionerende wervelkolom op de rest van je lichaam? Of heb je al een hernia gehad en loop je nog steeds met problemen of heb je alweer een hernia? Dan is deze lezing een Must. Je gaat weg met veel kennis en ook met wat oplossingen kunnen zijn.

Mocht je geen cliënt zijn dan is er achteraf de gelegenheid om je wervelkolom te laten checken.

Inschrijven kan via Nancy@praktijkchiropractievolendam.nl

Kosten: gratis