Klantervaringen

Anoniem

Op 15 augustus 2015 werd mijn zoon Keano geboren. Na een zware bevalling van 24 uur die uiteindelijk resulteerde in een keizersnede kwam hij op de wereld. Vanaf dag twee huilde Keano, niet een klein beetje maar hartstochtelijk!! In het ziekenhuis wisten ze er geen raad mee. Na een week zijn we thuisgekomen en het huilen ging dag en nacht door, Terwijl hij 24 uur achtereen bij me lag en soms eventjes in slaap viel. De hele dag liep ik of een ander met hem door de kamer alleen maar om hem stil te krijgen. Het was heel zwaar. Na twee weken kregen we van iemand het advies om een afspraak bij een chiropractor te maken. Zo ben ik met Keano bij Nancy terecht gekomen, ik kon dezelfde dag nog komen. Alleen al het feit dat er iemand met verstand van zaken naar hem keek was al een hele opluchting. Er bleek door de zware bevalling iets niet goed te zitten in z'n nekje, hij wilde ook nooit op z'n rugje liggen. Er bleek mede ook weer door de bevalling ontzettend veel stress in z'n kleine lijfje te zitten. Stapsgewijs heeft Nancy Keano op een heel zachte liefdevolle manier behandeld. Ik kom er nu een jaar en gelukkig gaat het steeds beter met Keano. Ik adviseer elke ouder met een huilend kind dit te laten behandelen zo snel mogelijk om veel stress en ellende te voorkomen. Met heel veel dank aan Nancy zie ik mijn zoon steeds meer vooruitgaan.

M. Tol

Klachten kind en daarna hele gezin onder behandeling

Al vanaf 2006 komen we bij Life Chiropractie/Praktijk Chiropractie Volendam. Eerst met mijn jongste van toen 2,5 jaar, omdat hij niet goed sliep. Er bleken (nek)wervels niet goed te zitten. Twee jaar later waren we allemaal onder behandeling bij Nancy en Mark. We laten ons al die jaren al ongeveer eens per 2 of 3 maanden behandelen en voelen ons daar goed bij! Door de behandelingen blijft je wervelkolom op de goede plek en worden je zenuwen niet gehinderd door blokkades. Dit vond ik vooral in de groei erg belangrijk voor de kinderen. Doordat we zo tevreden zijn over de behandelingen, hebben we al veel familie, collega's en kennissen doorverwezen naar de praktijk. Het prettige aan de praktijk is dat ze meteen een plekje voor je vrij maken als je plotseling erge klachten krijgt. Je kunt dan meestal dezelfde dag nog terecht in Volendam of Purmerend en voelt na de behandeling meteen verlichting van je pijn. Zelfs op vakantie kunnen ze je helpen. Mijn man kreeg jaren geleden in Mallorca hele erge rugklachten en Nancy regelde vanuit Volendam dat hij meteen in Palma behandeld kon worden door een bevriend chiropractor!

Bert Slegt

Een tevreden “patiënt” sinds 2009……….

Al vele jaren ben ik naar volle tevredenheid bezoeker van de praktijk in Volendam. Altijd een vriendelijk ontvangst in een gezellige ambiance. Maar het belangrijkste is natuurlijk de behandeling. I.v.m. mijn rugklachten bezoek ik dus al jaren de praktijk en iedere keer weer loop ik tevreden de deur uit. Er zijn wel eens momenten dat ik denk; kan ik niet stoppen? Maar dat zit er voorlopig toch niet in. Als er b.v. door omstandigheden een langere periode tussen de afspraken zit ga ik toch merken dat ik niet zonder kan. Voorlopig zijn ze in Volendam dus nog niet van mij af.

Gefeliciteerd met jullie 15 jarig jubileum in Volendam,

Bert Slegt.

Mark, Lizette, Eliza, Hellen, Femke en Nancy

Whiplash

Atti, 44 jaar uit Purmerend verteld: Ik ben als gebroken mens van een zwaar auto ongeluk met een hersen kneuzing, whiplash, hoofd/nek/rug/schouder pijn, geheugen verlies, concentraties enz. bij jullie binnen gekomen. Nu na 5 maanden dankzij intensieve behandelingen van Mark Ott zijn 80% van mijn klachten verdwenen. Ik kom daarom zo graag naar jullie Chiropractie praktijk omdat ik me daardoor beter en energieker voel! Mijn geheugenverlies komt steeds meer terug dankzij jullie steun en de waanzinnige behandelingen van Mark. Mark werkt niet alleen met zijn hoofd, maar ook met zijn hart en ziel, en dat maakt hem en zijn behandelingen anders dan een ander. Ik ben heel erg blij met jullie en wil jullie van harte bedanken voor jullie bijdrage aan mijn gezondheid. Heel erg bedankt Mark, Lizette, Eliza, Hellen, Femke en Nancy

Maria

Rugpijn

Maria, 55 jaar uit Purmerend verteld: Op maandag 26 oktober bezocht ik voor het eerst de praktijk van Life, een chiropractisch gezondheidscentrum. Ik had al een paar weken heel veel pijn in mijn rug. Ik dacht eerst dat het spit was maar dit duurde nu wel erg lang dus ben ik op advies van een vriendin naar de chiropractor gegaan. Nadat ik eerst ben onderzocht kreeg ik mijn eerste behandeling. Dat valt niet mee als je heel veel pijn hebt. Maar na ongeveer 10 minuten was de behandeling afgelopen, en toen adviseerde de chiropracter mij om eerst even een klein stukje te gaan wandelen voor ik naar huis ging. Toen gebeurde 's avonds het wonderlijke, de pijn was voor een groot deel verdwenen. Ik kon mijzelf weer enigsins redden. Na een aantal behandelingen waren mijn pijnklachten bijna helemaal weg. De oorzaak bleek en geval van een trauma te zijn waardoor mijn wervels scheef zijn gaan staan. Ook wordt de slijtage in mijn nek behandeld. Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over de behandelingen en begeleiding, ik vond het toch eerst wel eng om te gaan maar ik ben nu heel blij dat ik naar het advies van mijn vriendin heb geluisterd.

C. Karmelk-van Geemen

C. Karmelk-van Geemen, 72 jaar uit Purmerend vertelt:

"Zomer 2008 werd er bij mij een Hernia vastgesteld. Veel pijn, een operatie was geen optie. Wat nu..........? Van mensen in mijn omgeving vele raadgevingen.?'t Werd de chiropractor, met de nodige argwaan. Na een goed intake gesprek, waar ook mijn hartfalen besproken werd, ging Nancy aan't werk. Na enkele behandelingen, kon ik weer beter lopen en de pijn werd duidelijk minder.?Na 4 maanden was het leed geleden, 1x p.maand? nog een "onderhoudsbeurt". Totdat ik in jan.2009 mijn bovenarm brak. Na het herstellen van de breuk, was het voor mij duidelijk, voor de therapie naar de chiropractor.? 't Is allemaal weer goed gekomen, ik zit weer in de fase "onderhoud". 't Geeft een gerust gevoel, dat naast de therapie, goed gelet wordt op de reactie van mijn hartfalen."

Nicole

Een tevreden patiënt Nicole uit Monnickendam

Ikzelf zit al een aanta jaren bij depraktijk en sinds ruim een maand is ook mijn zoontje van 4 onder behandeling. Merk nu al duidelijk verschil, hij slaapt veel beter, is vrolijker, minder woede uitbarstingen. We zijn er nog niet maar nu al veel beter. Nancy is een fijne vakvrouw met hart voor haar werk!

Maaike S.

Ik kwam bij Nancy terecht omdat onze zoon Mike, destijds 5 jaar, al slaapproblemen had vanaf zijn geboorte, vaak boos was en snel huilde. Zijn school resultaten (kleuterschool) werden ook al slechter, en hij bleef heel klein. Nancy constateerden een aantal blokkades in zijn wervelkolom. In haar lezing had ze uitgelegd wat voor effect dit had op het gehele lichaam. Nadat we een aantal behandelingen hadden gehad, sliep hij beter, ging hij groeien en werd hij minder boos. Op school ging het nu ook goed. Nu zijn we allemaal onder controle om de paar weken/maanden om onze rug zo goed mogelijk blokkade vrij te houden en daar voelen we ons top bij.

Een blije client

Via geven en nemen mocht ik een behandeling van A tot Z aannemen. Gratis en voor niets. Na een aantal behandelingen voel ik me al een stuk beter en veel minder gestresst. Het is niet even gewoon een krakje. Na een scan van me rug kwamen al mijjn blokkades goed in beeld. Er werd een gericht behandelplan gemaakt. Ik ga al aardig zonder pijn mijn dagen door en me lijf weet weer het juiste te doen. Mijn dank is zeer groot. Een dikke 10 voor jullie liefde, ook voor jullie vak en werkwijze.

Kees & Nel

Ontwikkelingsachterstand/onrustige baby

Onze dochter was elf maanden toen we voor het eerst bij Nancy waren voor een consult. Ze werd ’s nachts elke 2 uur wakker, hield niet van rollen, had weinig kracht in haar benen en werd heel erg boos als ze op haar buik werd gelegd. Al na de eerste behandeling zagen wij direct verbetering, na een paar behandelingen sliep ze stukken beter (en wij ook!) en ging ze motorisch hard vooruit. We hebben nooit de indruk gehad dat de behandelingen pijnlijk waren voor haar. Hadden we maar tien maanden eerder gebeld!

Na alle goede resultaten bij onze dochter zijn wij zelf ook onder behandeling gegaan bij Mark en Nancy. Na jaren van fysiotherapie zijn mijn rugklachten zo goed als weg.

Kees & Nel

Eliza Beems

Moeilijkheden leren bij kinderen

Ik heb twee meiden van 19 jaar, bijna 20. Hun leven had er heel anders uitgezien als ze niet bij Mark en Nancy terecht waren gekomen, tien jaar geleden. Mijn man had een zwaar auto ongeluk gehad en was op zoek naar een chiropractor die hem kon helpen. Hij kwam uit bij Life in Purmerend en na de informatie avond kwam hij enthousiast terug en zei tegen mij: die meiden moeten ook een keer mee. Ik begreep hem niet omdat mijn meiden geen problemen hadden met hun rug of nek, maar hij vertelde me dat chiropractie veel meer inhoudt dan alleen het gebied rondom de rug en nek. Erg sceptisch ging ik met de meiden naar de chiropractor, wat kon hij nou doen voor mijn meiden? Natuurlijk ontkende ik het feit niet dat ze vaak ziek waren, daardoor geen concentratie hadden en veel miste op school, maar wat had een chiropractor daar mee te maken? De meiden gingen het behandelplan in en na een paar weken merkte ik op dat ze minder vaak verkouden waren. Ik werd aangesproken door hun lerares die niet begreep wat er aan de hand was omdat ze in de les meer gefocust waren en meer aanwezig waren. Als er een klassikale toets gegeven werd in de ochtend, dan kregen mij meiden de toets als enige in de middag, omdat ze op gang moesten komen en anders slecht zouden scoren op de toets. Dit was niet meer nodig volgens hun lerares. Beetje voor beetje kwam er meer focus en ontspanning. We zijn nu 10 jaar verder en ondanks dat ze moeten vechten voor elke toets en elk cijfer, want het komt ze echt niet aanwaaien, zijn ze opgeklommen van timide meiden die enthousiast en met hoge cijfers hun VMBO diploma gehaald hebben, gevolgd door hun MBO diploma en ver boven alle verwachting in, 10 jaar geleden, zijn ze in augustus begonnen aan hun HBO opleiding. Ik durf voor de volle 100% te zeggen dat ze dit te danken hebben aan de chiropractische behandelingen. Chiropractie is echt veel meer dan alleen rug en nekklachten, twijfelt u of chiropractie iets voor uw kind is. Twijfel niet te lang, ik had het veel eerder moeten doen! Toen er een vacature als assistente vrij kwam, heb ik ook geen moment getwijfeld om hierin te stappen. Om zo andere mensen bewust te mogen maken en te helpen hun gezondheid en prestaties te versterken is een passie geworden. Allemaal komen we nog steeds regelmatig behandeling. Mijn eigen fibromyalgie klachten zijn er ook door verbeterd ondanks dat ik dat niet verwacht had.

Saskia

Nek en schouder klachten

Saskia, 46 jaar uit Purmerend verteld: Ik ben bij Life Chiropractisch Gezondheidscentrum gekomen omdat ik opeens heel veel last kreeg van mijn nek en schouder, ik kon niet meer slapen en werd ronduit chagrijnig tegen mijn man en kinderen en zat mezelf heel erg in de weg. Sporten zoals hardlopen en paardrijden mijn uitlaatklep kon ik niet meer doen daar werd ik ook erg emotioneel van. De behandelingen bij de fysiotherapeut hielpen niet, verlichtte wel iets maar de uitstralingspijn bleef. Mijn fysiotherapeut verwees mij door naar bijvoorbeeld een osteopaat of chiroprator, ik heb deze behandelwijzen op internet opgezocht en voelde mij het meest tot de chiropractie aangetrokken. Lizette zei aan de hand van de bodyscan al dat het waarschijnlijk een hernia in de nek zou kunnen zijn en wat bleek na een mri in het ziekenhuis, ze had gelijk, een nekhernia op 3 plaatsen in de nek met zenuwbeklemming en uitval c.q. krachtverlies. Een operatie leek een oplossing maar dat wilde ik niet omdat je dan toch een deel van de tussenwervelschijf weghaalt en na in het begin 2 x per week behandeld te zijn werden de uitval en uitstralingsklachten vlot minder, ik werd ook weer vrolijker en kon weer paardrijden. Of de nekhernia nu weer weg is weet ik niet maar wat ik wel weet is dat ik weer werk, sport en een vrolijke moeder ben voor mijn kinderen en een vrouw met interesse in haar man omdat niet al mijn energie naar die nek gaat. Op dit moment heb ik 1 x in de twee of 3 weken een behandeling en het gaat steeds beter met mij alhoewel ik nu wel weet wat ook emotionele stress met je lichaam doet. Je druk maken omdat je kind gepest wordt geeft dusdanige emotionele stress dat het bij mij meteen in de nek gaat zitten maar dan kan ik altijd even bellen en kan ik tussendoor bij jullie terecht. Hier ben ik ontzettend blij mee.

S. Schilder

Huilbaby

S. Schilder, Volendam, en moeder van een zoontje van 5 weken verteld: Jullie hebben van ons kleine mannetje van 5 weken oud een vrolijk en opgewekte baby gemaakt en dat is zoveel waard!! Door de bevalling zat er wat niet goed in zijn nek en onderrug en er stond veel spanning op zijn buikje en borst. Hij huilde regelmatig en worstelde de hele dag met zichzelf, je zag aan hem dat hij niet lekker in z’n jonge velletje zat. En dat doet zeer bij papa en mama. Al na de eerste behandeling was er een wezenlijk verschil. Achteraf jammer dat we niet eerder zijn gekomen, dan zou hij de eerste 5 weken van zijn leven een stuk aangenamer hebben ervaren.?

Tom

Tom, 59 jaar uit Purmerend verteld:

Als beroepsmatig motorrijder dacht ik niet beter te weten dan dat rugpijn bij motorrijden hoorde. Al vanaf m,n 24e zit ik op een motor en vooral in de jaren 70 was het comfort niet optimaal en vanaf die tijd heb ik rugklachten. Wel hoorde ik dat mensen naar de "kraker" liepen om hun pijn te verlichten maar dat zou voor mij wel niet helpen dus bleef ik lekker doorlopen met de pijntjes. Op den duur ging ik zelfs enigzins krom lopen en op m'n 58e las ik iets over een open dag bij Life, Chiropractisch gezondheidscentrum in Purmerend. Onder het motto van je weet nooit bracht ik een bezoek en wat ik niet voor mogelijk hield gebeurde namelijk mijn rugpijn verminderde en na enige behandelingen ging zelfs het krom lopen over en nu,10 behandelingen verder, moet ik erkennen nagenoeg geen last meer te hebben van mijn rug. Niet dat ik nu met mijn handen de grond kan raken bij rekkingsoefeningen, daarvoor heb ik te lang doorgelopen, maar de vervelende pijn in mijn rug ben ik kwijt. Stom dat ik niet eerder ben gegaan is hetgeen ik me nu verwijt.

C. van Ballegooij

Hoofdpijn C. van Ballegooij, 46 jaar uit Volendam vertelt:

"Ik had altijd hoofdpijn, soms wel 24 uur per dag. Ik ben daarvoor bij verschillende therapeuten geweest maar niks hielp of het was van tijdelijke aard. Ik woon in de buurt van de praktijk in Volendam en was daar al enkele malen langsgefietst maar toch ging ik niet naar binnen omdat ik zoiets had van "weer iemand die het gaat proberen en van alles beloofd" . Toen viel mijn oog op een artikel van Nancy in ons plaatselijke krangje en heb toen toch besloten om het een keer te gaan proberen en ik heb gelijk een afspraak gemaakt. Sindsdien loop ik bij Mark onder behandeling en ik kan zeggen dat mijn hoofdpijn aanzienlijk is verminderd. Voorheen kon ik niet zonder paracetamol de dag doorkomen en functioneren maar nu hoef ik dat niet meer te slikken omdat het stukken beter gaat! Ik kan het iedereen die nog twijfeltaanraden om toch eens naar binnen te stappen!

Kelly

Lang nagedacht of ik een afspraak moest maken want had veel verschillende soorten behandelingen gehad voor ik bij Nancy in de praktijk kwam. Echter had ik niet altijd goeie ervaringen vooral met de dagen na alle behandelingen die ik hiervoor had. Ik was vooral bang om behandeld te worden en weer een nieuwe start aan te gaan met me lichaam na al die verschillende reacties van de behandelingen. 
Nu weken laten ben ik zo super blij en reageert mijn lichaam zo goed en voel al duidelijk verschil. Nancy gaat samen met jou maar vooral samen met je lichaam een behandeltraject aan. Ik kan het iedereen aanraden om naar Nancy te gaan als je problemen hebt! TWIJFEL NIET en plan een afspraak in het is het meer dan waard!